Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) mukainen rekisteriseloste

REKISTERINPITÄJÄ

LumoKids / LumoCollection Oy, Kiertotie 15, 02300 Helsinki, p. 044 070 3248, info@lumokids.com, http://www.lumokids.com, y-tunnus 2590541-2

YHTEYSHENKILÖ

LumoKidsin asiakaspalvelu +358 (0)44 070 3248 tai info@lumokids.com.

REKISTERIN NIMI

LumoKidsin asiakasrekisteri.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN JA REKISTERIN TARKOITUS JA REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Rekisterinpitäjä tai sen valtuuttama yhteistyökumppani käyttää asiakkaiden tai potentiaalisten asiakkaiden henkilötietoja henkilötietolain mukaisesti seuraaviin tarkoituksiin:
• asiakassuhteen hoitaminen ja kehittäminen
• tuotteiden ja palvelujen tarjoaminen ja toimitus
• maksaminen, maksujen valvonta ja perintä
• rekisterinpitäjän tuotteiden ja palvelujen markkinointi ja etämyynti sekä
• rekisterinpitäjän liiketoiminnan kehittäminen ja siihen liittyvä asiakaspalvelun kehittäminen.

Rekisterin pääasiallinen käyttötarkoitus on LumoKidsin asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää LumoKidsin toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää LumoKidsin omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. LumoKids saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan LumoKidsin asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
• Henkilön etu- ja sukunimi
• Sähköpostiosoite
• Postiosoite
• Puhelinnumero
• Tiedot käsitellyistä tilauksista
• Tilausten seurantatiedot

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

LumoKids.comilla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä LumoKidsin asiakaspalveluun, sähköpostitse info@lumokids.com.

Nykyisiä ja potentiaalisia asiakkaita koskevat tiedot saadaan mm. tarjouspyyntöjen, uutiskirjeen tilauksen, tuotetilausten, kilpailuihin osallistumisen ja muiden kontaktien yhteydessä sekä niistä tiedoista, jotka tallentuvat tai tallennetaan asiakkaan palveluiden tai tuotteiden käytöstä. Lisäksi asiakkaiden tiedot saadaan mm. myynnin yhteydessä. Näistä tiedoista tallennetaan ainoastaan niiden potentiaalisten asiakkaiden tiedot, jotka ovat antaneet markkinointi- tai yhteydenottoluvan.

Henkilötietoja voidaan myös kerätä, tallettaa ja päivittää Väestörekisterikeskuksen, Suomen Asiakastieto Oy:n ja muun osoite-, päivitys- ja muuta vastaavaa palvelua tarjoavan rekisterinpitäjän rekisteristä.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE

Tietoja ei luovuteta LumoCollection Oy:n ulkopuolelle. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole LumoKidsin tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista. Voimassa olevan lainsäädännön edellyttämin tavoin tietoja voidaan luovuttaa viranomaisille.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin tiedot kerätään tietokantoihin, jotka on suojattu palomuurein, salasanoin sekä muilla teknisillä keinoilla. Tietoihin on käyttöoikeus vain LumoCollection Oy:n palveluksessa olevilla henkilöillä tai sen valtuuttamilla toimijoilla, jotka tarvitsevat tietoja työtehtävissään. LumoCollection Oy edellyttää henkilöstöltään ja yhteistyökumppaneilta sitoutumista asiakastietojen salassapitoon. Heillä on käytössään käyttäjätunnukset ja salasanat. Manuaalisessa muodossa olevaa aineistoa säilytetään LumoCollection Oy:n käytössä olevissa toimitiloissa, jotka on lukittu ja valvottu.

TARKASTUS-, KIELTO– JA KORJAUSOIKEUS

Asiakkaalla on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa häntä koskevat tiedot ja vaatia virheellisen tiedon korjaamista rekisterissä.

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramarkkinointiin, etämyyntiin tai mielipidetutkimuksiin.

EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ

LumoKids.com-sivustolla sekä sen alle kuuluvilla-sivustoilla käytetään evästeitä (cookies), joiden avulla sivustoa voidaan kehittää edelleen aiempaa käyttäjäystävällisemmäksi. Sivuston evästeet helpottavat, parantavat ja nopeuttavat sivuston selausta ja käyttäjäkokemusta. Evästeiden avulla voimme tarjota parempia ja henkilökohtaisempia tuotesuosituksia asiakkaillemme.

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka sivusto tallentaa käyttäjän tietokoneelle. Käyttäjä pystyy estämään evästeiden käytön selaimen asetuksista tai poistamaan evästeet selaimen asetuksista käytön päätyttyä. Lisätietoja selainkohtaisista ohjeista evästeiden poistamiseksi löytyy selaimen valmistajan ohjeista. Osa LumoKids.com -sivuston sisällöstä saattaa edellyttää evästeiden hyväksymistä toimiakseen.

 

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.